Campventure, avontuurlijk kamperen

Road trip met een daktent

Wat is er mooier dan de auto in te springen en direct te beginnen aan een nieuw road trip avontuur. Met een daktent wordt dat steeds makkelijker. slaapzak mee, wat kampeer artikelen en gaan. Dat hebben we zelf ook gedaan. September 2021 hebben we onze bus en aanhangwagen, beiden voorzien van Campventure daktent, gepakt voor een spontane road trip naar Noorwegen.

Road trippen met een daktent door Noorwegen
Road trip met daktent door Noorwegen.

In een ruk zijn we naar Hirtshals, noord Denemarken, gereden. Daar hebben we de boot gepakt naar Kristiansand. Hier is het avontuur pas echt begonnen. Direct vanaf de boot rijdt je de prachtige Noorse natuur in. Overal tref je prachtige plekken waar je gewoon in het wilt kunt kamperen. Ideaal voor onze combinatie van de off-road bus en aanhangwagen met daktenten. Onze eerste stop was aan langs de bekende zalm rivier Marna. Voor het avondeten moest eerst nog even hard gewerkt worden, jaja vissen vangen.

Na twee nachten genieten van deze geweldige locatie, zijn we nog we verder naar het Noorden getrokken. Het volgen van het water was deze keer het Thema. Dat is niet zo ingewikkeld in Noorwegen, overal waar je kijkt en rijdt zie je meren en rivieren. Geweldig. De volgende stop was ongeveer 1 uur rijden verder naar het Noorden. Ook hier hebben we langs een rivier gestaan. Weer wat forellen gevangen tot diep in de nacht aan het kampvuur gezeten om sterke survival verhalen te delen. Super!

Na een geweldige nachtrust, je hoort echt helemaal niets, volledige stilte, zijn we we terug gegaan naar de kust om de volgende dag weer de boot te pakken naar Denemarken. Omdat we ons al 3 dagen hebben moeten wassen in rivieren en meren, hebben we besloten om de laatste nacht toch maar op een camping te gaan staan. Zodat we geen stankoverlast veroorzaakten op de Ferry. Een camping vinden was nog niet zo makkelijk omdat eind september veel campings in Noorwegen al gesloten zijn. Uiteindelijk hebben we een camping gevonden net buiten Kristiansand. Ja camping had heeeeerlijke douches. Ook hier hebben we ons eigen eten moeten vangen. Deze keer een geweldige koolvis.

Vanaf hier zijn we weer terug gegaan naar huis, weer een geweldige ervaring rijker en een zeer geslaagde road trip met de Campventure daktenten. Wil jij ook een mooie road trip maken met een daktent, bekijk dan ons aanbod aan daktenten. Of huur een daktent of een aanhanger met daktent. We zijn benieuwd naar jouw kampeer avonturen!

Wil jij meer zien van onze avonturen? Bekijk dan ook ons Youtube kanaal, en abonneer je om niets te missen.

Deel

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lees meer

Campventure daktenten nu online bestellen

Campventure gaat online!

Campventure.nl gaat online! Eindelijk is het zo ver! Eindelijk kunnen we onze passie voor avontuurlijk kamperen met jullie delen. Onze eerste daktenten zijn binnen, en

Kamperen met een elektrische auto en daktent

Kamperen met een elektrische auto

Wij zijn echt van het wildkamperen, midden in de natuur weg van alle stress en drukte. De meeste van onze klanten hebben dezelfde voorkeur voor

road trip met een daktent van campventure door Noorwegen

Road trip met een daktent

Wat is er mooier dan de auto in te springen en direct te beginnen aan een nieuw road trip avontuur. Met een daktent wordt dat