Twee persoons daktent

Heerlijk in de buitenlucht naar de sterren kijken met je partner vanaf het dak van je auto? Dat kan natuurlijk niet iedereen zeggen. Met een tweepersoons daktent van CampVenture kun jij dit gaan ervaren. Je ligt niet meer op een koude, natte of ongelijke ondergrond. 

Waarom een twee persoons daktent?

Daktenten kunnen snel en eenvoudig opgezet worden, houden je spullen droog en veilig, en zijn ontworpen om de weer elementen te weerstaan. Met het ingebouwde matra van 6 CM dik, slaap je ’s nachts comfortabel om de volgende dag actief op avontuur te gaan. Het maakt niet uit waar je heen gaat, met een daktent kun je overal naartoe.

Soorten twee persoons daktent 

Is comfort en gemak belangrijk voor je? Dan is de Daktent Met Hard Cover Adventure IV 160 Breed echt iets voor jou. Hij is ruim en comfortabel wanneer uitgeklapt, licht en compact ingeklapt. Door de lange telescoop-ladder geschikt voor auto’s tot 2.30m hoog. Hij levert het gemak en comfort van een hard cover tent in combinatie van het compacte element van de zijwaarts openende tent. Deze tent heeft erg veel binnenruimte waardoor het gemakkelijk gaat met opzetten. De Daktent Met Hard Cover Adventure IV 160 Breed is 70kg en is maximaal belaad-baar tot 250kg. De gesloten afmeting 105x160x30 cm en geopend 140x210x105cm.

Als je meer houdt van robuust en duurzaam, dan is de Aluminium Daktent Hardcover een geschikte keuze. Deze tent is zo stevig dat hij echt vele jaren kampeer plezier zal geven en is geschikt voor bijna alle weer elementen. Dit is misschien wel één van de meest stevige daktenten op de markt. Binnen 30 seconden staat de daktent en kun je direct slapen. Deze daktent heeft een relatief dun design wanneer hij gesloten is en dit zorgt voor een lagere luchtweerstand wanneer je over de snelweg aan het rijden bent. Een mooi detail van deze aluminium daktent zijn de sloten waarmee u de tent kunt afsluiten wanneer deze is ingeklapt. Er zitten ook twee gasdrukveren aan de buitenzijden bevestigd, waardoor het tentdoek nu nooit meer klem komt te zitten. De Aluminium Daktent Hardcover is 75kg en is maximaal belaadbaar tot 250kg. Het tentdoek is van poly katoen en is gesloten 150x220x25cm en geopend 150x220x132cm. 

Daktent Met Hard Cover Adventure IV 160 Breed

Voordelen van een twee persoons daktent

Daktenten zijn er in verschillende soorten. Een softcover of een hardcover. Een softcover daktent past door hun compacte formaat op bijna elk autodak. Uitgeklapt bieden softcover tenten veel ruimte met een groot bed. Ook kunnen softcover tenten uitgebreid worden met een ondertent, zodat je extra ruimte creëert voor een dichte leefruimte onder de ‘slaapcabine’ of als omkleedruimte.

In tegenstelling tot een soft cover tent geeft een hard cover het gevoel van een echt ‘dak’ boven je hoofd. Onder kampeerliefhebbers is de hard cover erg populair, mede door het snelle opzetten en afbreken van de tent. Dit is namelijk zo gepiept. 

Wil je eerst uitvinden of een daktent wel iets voor jou is? Dan kun je hem ook eerst huren. Neem contact op voor de mogelijkheden.