Daktent kopen Assen

 

Opzoek naar een daktent voor op je auto? CampVenture heeft voor jou de daktent die bij jou past. Kampeerders staan steeds vaker open voor het gebruik van een daktent en dat begrijpen we bij CampVenture goed. Een daktent biedt kampeerders een mogelijkheid om ergens te overnachten zonder afhankelijk te zijn van campings of vakantieparken. Voor wie op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige daktent in Assen of omgeving, CampVenture biedt jou een ruime keuze voor een onvergetelijke kampeerervaring.

Terug naar de basis met een daktent

Je gaat met een daktent op je auto terug naar de basis wanneer je op vakantie gaat. Je kunt ervoor kiezen om zelfstandig op reis te gaan. Dit kan zonder al die drukke en overbevolkte toeristische campings te bezoeken, want met een daktent op je auto mag je overal slapen waar een auto toegestaan is. Je kan één worden met de natuur, vlees of vis braden boven een kampvuur of je eigen paddestoelen en bessen uit het bos halen.

Je kunt je van je eigen voorzieningen voorzien en een geheel andere vakantie belevenis beleven. Gelukkig kan op vakantie met een daktent wel in stijl. De daktenten van CampVenture in de omgeving van Assen zijn trendy, basic, maar wel comfortabel. Naast daktenten zijn wij bezig met het ontwikkelen van onze off road producten, zodat je voor je gehele kampeeravontuur bij ons terecht kan.

Daktent van campventure met hardcover makkelijk en snel op te zetten

 

Voordelen van een daktent

Een daktent brengt veel voordelen met zich mee. Het is een handige optie voor als je opzoek bent naar een comfortabele en veilige slaapplek tijdens jouw avontuur. Een daktent is een tent die op het dak van de auto vastgemaakt kan worden. Hierdoor biedt het kampeerders de mogelijkheid om te overnachten op het dak van hun voertuig. De binnenruimte van de auto blijft vrij en kan worden gebruikt voor de overige spullen die je wilt meenemen. De daktenten van CampVenture zijn weerbestendig en kunnen worden uitgerust met extra functies. De extra functies die kunnen worden toegepast zijn dakluiken en verstelbare luifels. Een ander voordeel van een daktent is dat ze licht van gewicht zijn. Ze hebben een eenvoudige manier van opzetten en afbreken, dit maakt ze perfect voor flexibel reizen.

In een daktent slaap je hoog boven de grond, waardoor je geen last hebt van een koude, vochtige grond of wilde dieren. Doordat een daktent de mogelijkheid biedt om op een matras te slapen, heb je het gevoel alsof je je eigen luxe hotel creëert op het dak van je auto. Het matras kan blijven liggen bij het opzetten, afbreken en vervoeren.

Is mijn auto geschikt voor een daktent?

Een daktent is voor alle auto’s geschikt. Hiervoor heb je dakdragers nodig en moet de maximale daklast voldoende zijn. Je vindt de maximale daklast in de handleiding van je auto. Zorg er ook voor dat de afstand tussen de dragers minimaal 80 cm is en de ruimte tussen de voor en achterste dragers tussen de 70 en 90 cm ligt. Het monteren van een daktent vereist meestal specifieke bevestigingsmaterialen zoals klemmen, haken of bevestigingspunten, afhankelijk van het model en merk.

Nadat de tent is gemonteerd, is het belangrijk om een testrit te maken om te controleren of alles goed vast zit. Indien nodig, moeten de schroeven nog verder aangedraaid worden.

Daktent kopen in Assen

Ben jij benieuwd naar wat een daktent voor jouw kampeeravontuur kan betekenen? Bekijk dan hier onze selectie daktenten in Assen.

Als je nog aan het twijfelen bent of een daktent geschikt is voor jou, geen zorgen! Campventure biedt de oplossing door een grote collectie aan daktenten te huren. Hierdoor kun je zelf ontdekken of kamperen met een daktent bij jou past, zonder dat je meteen een aankoop hoeft te doen.

Neem voor meer informatie over onze daktenten en verhuurmogelijkheden, in Assen en omstreken, contact met ons op.