Daktent aanschaffen Coevorden

 

Een daktent is de afgelopen jaren een populaire manier geworden om een roadtrip te maken. Je hebt je eigen bed altijd bij je en je hoeft nergens in of uit te checken, zoals bij een hotel. Daarnaast kan je een daktent luxer ervaren, dan een tent. Dit omdat er een mogelijkheid is om in je daktent je eigen matras neer teleggen. Geen rugklachten of leeglopend luchtbed meer, want door een daktent heb je je comfortabele bed altijd bij je. Wil je een daktent in Coevorden of omgeving aanschaffen? CampVenture heeft voor jou het beste advies.

Wat ondernemen voor een daktent

Gelukkig komt er niet zoveel bij een daktent kijken en kan iedereen het bevestigen op zijn of haar auto. Het enige wat wel van belang is, is om van tevoren het draagvermogen van het dak van de auto op te meten. Hierop volgend kun je uiteindelijk een daktent uitkiezen die jouw auto aankan. En als laatste moet je natuurlijk een gave vakantiebestemming uitzoeken!

Camp venture daktent adventure

 

Voordelen daktent

Een daktent is makkelijk en snel opgezet, dit duurt maar enkele minuten. Daarnaast slaap je met een daktent hoog boven de grond. Dit zorgt niet alleen voor een bijzondere ervaring dan bij een normale tent, maar brengt ook vele voordelen met zich mee. De meeste kou komt van de grond en bij een daktent heb je daar geen last van doordat je op hoogte slaapt. Je hebt ook minder last van de modderige, vochtige grond. Een daktent is daarnaast comfortabeler dan een normale tent. Een normale tent heeft bijna altijd een luchtbed en helaas kan je een luchtbed niet vergelijken met je eigen matras thuis. In een daktent kun je zelf je eigen matras uitkiezen en slaap je dus net zo lekker als in je eigen bed.

Waar overnachten daktent

In principe kun je overal overnachten met een daktent. Het heeft immers een bed dat bovenop het dak van je auto wordt gemonteerd. De vrijheid met een daktent is heerlijk, je kunt overal parkeren om te gaan kamperen. Wel moet je rekening houden met het feit dat je niet overal vrij mag kamperen. De landen waar je mag wildkamperen zijn onder andere alle Scandinavische landen behalve Denemarken en een hele boel oostblok landen. Er zijn ook landen waar je beperkt mag wildkamperen. Dit zijn landen waar je mag wildkamperen, maar er regels aan verbonden zijn. De landen waar wildkamperen geheel verboden is, zijn onder anderen de landen uit de Benelux, Frankrijk, Spanje en IJsland. Dit is maar een greep uit de vele landen die regels hebben over het wildkamperen. Als je wil weten in welke landen je mag wildkamperen, neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel.

Aanschaffen van een daktent Coevorden

Ben jij benieuwd naar wat een daktent voor jouw kampeeravontuur kan betekenen? Bekijk dan hier onze selectie daktenten in Coevorden.

Als je nog aan het twijfelen bent of een daktent geschikt is voor jou, geen zorgen! Campventure biedt de oplossing door een grote collectie aan daktenten te huren. Hierdoor kun je zelf ontdekken of kamperen met een daktent bij jou past, zonder dat je meteen een aankoop hoeft te doen.

Neem voor meer informatie over onze daktenten en verhuurmogelijkheden, in Coevorden en omstreken, contact met ons op.